Trollskogens Gästhus

Adress: Hällestad 311, Torna Hällestad

Område: Lund

Stugor & semesterhus | Trollskogens Gästhus ligger i utkanten av den skånska byn Torna Hällestad (ca 15 km fr Lund 20 km fr Malmö och 45 km från Köpenhamn ), precis där Trollskogen börjar. Trollskogens Gästhus är en del av en fyrlängad traditionell skånegård med vasstak och kullerstensinnergård, omgiven av kuperade hagar och flera naturreservat.

Trollskogens Gästhus ligger i utkanten av den skånska byn Torna Hällestad (ca 15 km fr Lund 20 km fr Malmö och 45 km från Köpenhamn ), precis där Trollskogen börjar. Trollskogens Gästhus är en del av en fyrlängad traditionell skånegård med vasstak och kullerstensinnergård, omgiven av kuperade hagar och flera naturreservat.

I priset på Trollskogens Gästhus ingår både frukost, sänglinne, handdukar och slutstädning i priset. Det som gör oss lite speciella är att du får en ytterst nyttig frukost, helt ekologisk och så ofta som vi kan också rättvisemärkt. Vi ordnar också vegetarisk , vegansk eller glutenfri frukost. Du har tillgång till ett fullt utrustat kök, om du vill laga mat när du bor här.

Hos oss möter också Skåne Mongoliet - oc...

Visa mer

Dölj