The More Hotel

Adress: Kastanjegatan 18, 224 56 Lund Visa karta

Adress: Kastanjegatan 18, 224 56 Lund

The More Hotel Lund öppnade hösten 2012 och fastigheten rymde tidigare gamla lokstallar. I hotellets restaurang finner du till exempel två enorma valvfönster där loken körde ut. Hotellet ligger cirka 10 minuter från Mårtenstorget.
Här finns det möjlighet för både de lite större och de mindre konferenserna. För det personliga mötet kan du ta emot dina kunder i en av våra rymliga studios med separata utrymmen för vardagsrum och sovrum. Där finns det möjlighet till portable projektor/duk samt blädderblock. Hos The More Hotel har ni möjlighet att få en helhetsupplevelse med boende, mat och konferens.

Alla de 33 modernt inredda studiorna på The More Hotel har en sitthörna med tv och fullt utrustat kök med spis, kylskåp och diskmaskin. Alla gäster har gratis tillgång till trådlöst internet.

I vår restaurang Vendels Matrum tar vi emot mindre och större sällskap. I vår vinkällare tar vi emot slutna sällskap upp till 18 personer. I restaurangen har vi plats för 40 personer. Vi tillgodoser gärna era önskemål och skräddarsyr er vistelse så den blir precis så bra som ni förväntat er. Varför inte ett styrelsemöte i vår vinkällare eller företagsmiddag i restaurangen med en unikt framtagen meny. Måndagar – fredagar serverar vi lunch så varför inte boka in en heldags- eller halvdagskonferens i någon av våra konferensrum. Konferensrummen är fullt utrustade med moderna tekniklösningar och IT.
Utställning: 70 kvm

Show more

Om denna aktivitet