Häckeberga Slott, Restaurang

Adress: Häckeberga, 247 98 Genarp Visa karta

Adress: Häckeberga, 247 98 Genarp

Häckeberga Slott ligger underbart vackert på en av Häckebergasjöns sju holmar och utanför Genarp. Mitt i ett av Skånes vackraste naturreservat har du möjlighet att njuta av vacker natur och ett rikt djurliv samtidigt som du avnjuter en god och trevlig måltid i restaurangen.

Köket jobbar mycket med de skånska smakerna och då är det viktigt med lokala råvaror. En självklarhet är att följa säsongerna och givetvis serveras gåsmiddag varje år i november och i december kan man komma hit och njuta av traditionellt julbord i Konstnärssalen eller en decembermeny i restaurangen.

Äter man gott skall man dricka gott, det tycker vi i alla fall. Restaurangens personal jobbar hela tiden med vinlistan så det skall finnas smaker och prisnivåer som passar. Till middagen föreslås alltid ett vinpaket som är anpassat efter kvällens meny. Givetvis kan man själv plocka ut ett vin eller varför inte en öl dryckeslistan.

När det kommer till öl försöker Häckeberga även här hitta lokala mikrobryggerier, men har förstås även lite mer internationella ölsorter. De som skall köra bil eller inte vill dricka alkohol erbjuds förstås ett spännande alternativ.

Häckeberga Slott är även mycket stolta över att vara en av White Guides rekommenderade restauranger ända sedan guiden kom ut första gången.

För öppettider och bokning vänligen se på hemsidan www.hackebergaslott.se eller ring på 040-48 04 40.

Välkomna!

Show more

Om denna aktivitet