Gambrinus

Adress: Bantorget 1, 22104 Lund Visa karta

Adress: Bantorget 1, 22104 Lund

Bar & bistro med en avkopplad och vänlig atmosfär. En klassisk mötesplats mitt i Lund med ett härligt utbud av bistromat och dryck.

Gambrinus är bistron som bjuder på sorl och rörelse. Som serverar ärlig, härlig, rak mat utan krusiduller. Opretentiöst, men med en kvalitet som överträffar det mesta. Ekologiska, närproducerade råvaror. Kreativt tillagade. Det här är mat som du känner igen, där doft, smak och presentation förenas i rustika rätter som värmer hjärtat och fröjdar gommen.

Gambrinus är stället på Grand dit du kan glida in på lunchen eller efter jobbet och ta något att äta, själv eller i goda vänners lag. Där avslappnat barhäng går utmärkt att kombinera med en lugn måltid vid ett av de dukade borden.

På Gambrinus serveras de välkända Grandklassikerna som den Grandiosa Räksmörgåsen och Sten Bromans Whiskeyköttbullar bevarat sin rättmätiga plats, dock i uppdaterad version. Där formfranskan ersatts av surdegsbröd och gurkan är KRAV-märkt. Grandklassiker 2.0, helt enkelt. Dessa samsas med helt nya rätter, komponerade av kökschefen Martin Hansen. I Gambrinus är menyn ett levande dokument som förändras med årstidernas växlingar.

Show more

Om denna aktivitet