MiLgården - Vasbyholm

På MiLgårdarna står möten och konferenser i centrum. Vår konferensmiljö erbjuder rofylld hemkänsla för fokuserat arbete. Genom personligt bemötande, maximal flexibilitet och utsökt mat skapas framgångsrika möten - för inspiration, energi och resultat.

Nära både Lund och Malmö ligger detta paradis för dig som vill konferera ostört och avskilt, med absolut ensamrätt i en vacker och rofylld omgivning. Med MiLgårdarnas välkända koncept för effektiva möten med hemkänsla. I det stora konferensrummet med mycket ljus, högt i tak och bekväma konferensstolar inspireras din grupp till stordåd med generösa ytor för upp till 22 deltagare. Här finns väggmonterad projektor, ljudanläggning, rejäla ytor att skriva på och allt annat som utmärker MiLgårdarnas möteskoncept. I loungen bjuds smakfulla luncher och hälsosam fika. In på knuten finns både rådjur och galopphästar, men framför allt lugn och avskildhet. Ett steg utanför konferensrummet ligger den mysiga innergården för fikor och grupparbete under den varma årstiden.
Med ett personligt och professionellt värdskap, och förstås den goda maten och de härliga fikorna, vill vi erbjuda bästa möjliga förutsättningar för att ditt möte ska bli både framgångsrikt och trivsamt.

Show more

Om denna aktivitet