Tobias Persson - Man på prov

Område: Lund
Arena/Plats: Lunds Stadsteater
Kategori: Stand up
Datum: Söndag 25 feb 2018

"Ni som älskar bebisar så mycket, varför skaffar inte NI barn?!"
Om komikern Tobias Persson fått en krona för varje gång den frågan ställts … så hade han inte behövt ta banklån till otaliga IVF-försök. Eller adoption.

I humorföreställningen ”Man på prov” utlovas en djupt personlig berättelse om längtan efter barn. Publiken bjuds på befriande och bitvis svart, humor – allt ur en pappas perspektiv.
Otaliga försök och bisarra upplevelser längs vägen varvat med frågor som; är det etiskt försvarbart att konvertera till hindu för att få adoptera från Indien? Hur fixar man att leverera ett spermaprov när svärmor sitter ute i väntrummet? Är det rätt att ”leka gud” när naturen satt stopp? Allt detta med en pockande känsla av att ibland kämpa för en omöjlig dröm.
- I fyra års tid levererade jag provrör på dagtid och stand up comedy på kvällstid. Utöver det stod jag i adoptionskö, gick föräldrar-utbildning, gjorde ”värderingsövningar” från helvetet och försökte hålla äktenskapet vid liv, berättar Tobias Persson.
”Man på prov” är dock allt annat än tung och allvarsam. Efter 17 år på landets alla humorscener, med priset ”årets manlige komiker” i bagaget, manusskrivande, otaliga tv och radioframträdanden och framgång även i England har Tobias förmågan att sätta knorr på allvaret utan att trivialisera.
- Den bästa humorn kommer ofta från vardagens vedermödor och livets dunkla vrår men tricket ligger i att göra det begripligt och allmänmänskligt. Berätta sin historia bara. Man kan prata om graviditet utan att göra det krystat, säger Tobias och lovar att det skämtet inte kommer vara med i föreställningen.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
25 Feb
Söndag 25 feb 2018 18:00 - 19:30 Lunds Stadsteater

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 (0)46-13 14 15

Länkar

Villkor

Prisinformation
Ord 365 SEK Student (max 50 st) 245 SEK En ledsagare till funktionshindrad går gratis, men måste ha en biljett.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Sön 25 feb 2018 18:00 - 19:30 @ Lunds Stadsteater
OK

Karta


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Skånes officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Boka med oss

  • Officiella bokningssajten
  • Bästa-pris-garanti
  • Störst utbud
  • Säker betalning online
  • Inga bokningsavgifter