Solistpriskonsert med Håkan Hardenberger

Område: Lund
Kategori: Musik, Konsert

I samband med utdelandet av Lunds Studentsångförenings solistpris konserterar LSS tillsammans med årets pristagare Håkan Hardenberger. Det blir ett unikt möte mellan trumpet och manskör.

Juryns motivering lyder: ”I år tilldelas solistpriset en instrumentalist som regelbundet framträder tillsammans med de främsta orkestrarna i världen. Han har profilerat sig som uttolkare av standardrepertoaren och av nyskrivna verk och har på senare år också inlett en framgångsrik karriär som dirigent. Årets solistpris går till trumpetaren Håkan Hardenberger.”

Hardenberger är att betrakta som en av världens absolut bästa trumpetare och har i en recension i The Times till och med beskrivits om ”The best trumpet player in the galaxy”. Han har hörts tillsammans med världens ledande orkestrar, däribland The New York Philharmonic, Wienerfilharmonikerna, Berlinerfilharmonikerna och Sveriges Radios symfoniorkester, och därigenom också samarbetat med världens ledande dirigenter. Hardenberger har också ett stort antal framträdanden som solist i samband med BBCs Promskonserter bakom sig: 2016 var det 30 år sedan han uppträdde på Proms första gången.

Hardenberger har även utmärkt sig som dirigent och liksom i sin solistkarriär kommit att samarbeta med världens absolut bästa orkestrar och musiker. 2016 startade han också kammarmusikfestivalen Malmö Chamber Music Festival som i år, 2017, äger rum 19-23 september.

Eventuella kvarvarande biljetter kommer att säljas i entrén på konsertdagen från kl 15:00.

Varmt välkomna!

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
0046 (0)46-131415 Biljettbyrån
Arrangör
Lunds Studentsångare

Länkar

Villkor

Prisinformation
Främre parkett: ORD 350 SEK, stud/ung 150 SEK Mittenparkett: ORD 300 SEK, stud/ung 150 SEK Bakre parkett: ORD 250 SEK, stud/ung 150 SEK Läktare: ORD 200 SEK, stud/ung 100 SEK För ledsagarbiljett kontakta Biljettbyrån.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 28 okt 2017 16:00 - 18:00 @ Universitetsaulan i Lund
OK

Karta


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Skånes officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Boka med oss

  • Officiella bokningssajten
  • Bästa-pris-garanti
  • Störst utbud
  • Säker betalning online
  • Inga bokningsavgifter