Novellfesten 2016

Område: Lund
Arena/Plats:
Kategori: Evenemang, Litteratur & föredrag

Norden, radiobio och noveller för unga!

Nu är programmet spikat för den andra upplagan av Novellfesten på Lunds konsthall och biografen Kino, den 10 och 11 september. Vi hoppas på en lika stor succé som förra året! Här hittar du hela programmet: http://litteraturhuslund.se/onewebmedia/Programblad2.pdf

I år är programmet utökat med tre författare från våra grannländer: Pia Juul (Danmark), Rosa Liksom (Finland) och Einar Mår Gudmundsson (Island). Det blir också ett samtal om att skriva noveller för unga med Cilla Naumann och Mårten Melin. På lördagkvällen blir det, precis som förra året, Novellkväll på Konsthallen med två debutanter och två veteraner i novellgenren: Stina Stoor, Maxim Grigoriev, Hans Gunnarsson och Cecilia Davidsson.

Litteraturhus Lund har också glädjande nog inlett ett samarbete med Sveriges radio och deras Novellpris. Under söndagen kommer de fem noveller som är nominerade till priset att sändas för gemensam lyssning i biografens salonger på Kino. Vilka noveller som nomineras till priset avgörs i mitten av juli. Alla sändningar, liksom lördagens dagsprogram, kommer att teckentolkas.

Kontaktinformation

Länkar

Villkor

Prisinformation
Förköp på Lunds Konsthall från och med 20 augusti.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Skånes officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Boka med oss

  • Officiella bokningssajten
  • Bästa-pris-garanti
  • Störst utbud
  • Säker betalning online
  • Inga bokningsavgifter