Klubb Plektrum – Viva Black

Område: Lund
Arena/Plats:
Kategori: Musik, Klubb, Konsert

Klubb Plektrum är ditt skönaste lördagseftermiddagshäng, ett 25-årigt örhänge i Lunds musikliv! Jazz, folk, ethno och annan fin musik bjuds från scenen.

När jazzbasisten Filip Augustson mötte den klassiskt skolade violinisten Eva Lindal på en scen i Stockholm 2012 uppstod genast musikaliskt tycke. Trummisen Christopher Cantillo anslöt och snart var trion Viva Black ett faktum. I april 2015 kom debutskivan med samma namn, skivan har hyllats i pressen för sin genreöverskridande musik.

Många av låtarna är komponerade av Filip Augustson men den kollektiva improvisationen har stort utrymme i musiken. I trion finns erfarenheter från bl.a. Sveriges Radios Symfoniorkester, Fredrik Norén Band, Anna Von Hausswolff, Drottningholms Barockensemble, Mats Öberg Trio, Rikard Wolff, så musikernas bakgrund rymmer en väldig spännvidd, men i stället för att någon av musikerna ger upp sin genre så uppfinner de ett nytt, till stor del improviserat musikaliskt språk som ibland talas lågmält, ibland rytande men alltid med eftertryck!

Länkar

Villkor

Prisinformation
100 SEK

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Skånes officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Boka med oss

  • Officiella bokningssajten
  • Bästa-pris-garanti
  • Störst utbud
  • Säker betalning online
  • Inga bokningsavgifter