Föredrag - Dr. Salim Anati

Område: Lund
Arena/Plats:
Kategori: Litteratur & föredrag

Utrikespolitiska föreningen (UPF) och Palestinagruppen Lund bjuder in till föreläsning av Dr. Salim Anati om livet i Jerusalems enda flyktingläger.

I Jerusalems enda flyktingläger Shu’Fat är förhållandena mycket svåra och invånarna lever som fångar i sitt egna land. I samarbete med Palestinagruppen Lund besöker Dr. Salim Anati den 9e september Utrikespolitiska Föreningen (UPF) för att berätta om hans arbete och ge en unik inblick om livet och vardagen i Shu’Fat.

Dr. Salim Anati lever och arbetar i flyktinglägret Shu’Fat i Jerusalem som är helt omringat av Israels mur vilket gör det extremt svårt att lämna lägret. Mycket tätt inpå varandra bor minst 20000 människor i Shu’Fat, varav många är handikappade eller utvecklingsstörda. Dr. Salim Anati är chef för Al-Quds Rehabilitation Center for Disabled and Special Education, ett center med fokus på att hjälpa människor med funktionshinder. Centret driver en liten skola för handikappade barn, ett daghem och en klinik. Dr. Salim Anati kommer att föreläsa om det dagliga livet i Shu’Fat och om hans arbete på centret.

För mer information vänligen kontakta:
lecture@upflund.se
Sofia Höglund 0768694419
Stina Hinderson 0701110407

Villkor

Prisinformation
Föreläsningen är gratis för medlemmar i UPF, kostar 20 kronor för AF-medlemmar och endast 30 kronor för övriga besökare.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Skånes officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Boka med oss

  • Officiella bokningssajten
  • Bästa-pris-garanti
  • Störst utbud
  • Säker betalning online
  • Inga bokningsavgifter